• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BarisY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kategori İkonu

Gündemle ilgili haberleri takip ederken fark ettiğim küçük sırlar

0 9
Abi vallahi günümüzde gündemi takip etmek öyle kolay iş değil. Her taraf bilgi yağmuru, hangisine yetişeceğiz bilemiyoruz. Ben de bazen ekran karşısında şaşırıyorum, 'Şimdi ne okudum ben?' diye.

Sanki herkes farklı bir hikaye anlatıyor ya, neye inanacağımızı şaşırıyor insan. O yüzden çok önemli, haberleri doğru yerden almak. He bak, sadece doğru kaynak da değil, haberin hangi açıdan sunulduğu da belirliyor bakış açını.

Geçenlerde fark ettim ki, bazen küçük detaylar gözden kaçıyor ama önemliymiş gerçekten. Mesela olayın içine biraz daha dalmak, yüzeyde kalan başlıklardan daha fazla şey öğrenmek gerekiyor. Hızlıca geçip gitmeyelim mesela...

Haberleri takip ederken bir de kafa karışıklığı oluyor bazen. Abi, bu kadar bilgi arasından neyi seçeceğim, hangisi gerçek? İşte o noktada kendimize güvenmek lazım. Her duyduğumuza inanmak olmaz. Kendi süzgecimiz önemli.

Biliyor musun, bazen ben de yoruluyorum bu bilgi bombardımanından. Ara veriyorum, sadece kendime zaman ayırıyorum. Bir de çok etkilenmemek lazım, her şeyi aynı anda sindiremez insan. O yüzden sakin sakin takip, abartmamaya bak...

Son olarak şunu söyleyebilirim; gündemi takip etmek aslında kişisel bir yolculuk. Kimi anlar heyecanlanırız, kimi anlar sıkılırız. Ama önemli olan, senin için ne anlam ifade ettiğidir. Herkesin yolculuğu farklı sonuçta...

Az ama kaliteli backlinkler, çok sayıda kalitesiz linkten daha etkilidir.
  • Geri