• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ErdemK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kategori İkonu

İnternetten gelir elde etmek için bilmen gereken gerçekler

0 10
Bak dostum, internetten para kazanmak öyle hemen göz açıp kapayıncaya olacak iş değil. Çoğu insan hayal kurar, bekler ama gerçek şu ki, bu iş bir gece mucizesi değil. Abi ya, sabır yoksa koşmazsın. Hemen para gelsin ister, o heyecanla bir sürü şeye atlanır, sonunda hüsran olur. İşte, bunu baştan bilmek lazım. Sadece kafanda plan yapmak yetmez, adım atman lazım. Nasıl mı? Tam olarak şu... Emek vermen lazım. Bu dünyada öyle boşlukta para yağmaz. İnternet senin yeni pazarın, ama pazara gidip sadece ortalıkta dolaşırsan kimse seni fark etmez. Bir rehberin olmalı, denersin, yanılırsın, başarısız olursun. Olacak tabii, o da işin parçası. Denemeden ne kazanılır ki? Kimin umurunda başarısız olmak? Asıl önemli olan boş durmamak. Şimdi, hemen hesap açıp reklam koymak ya da affiliate linkleri paylaşmakla iş bitmiyor. O iş, akar ama istikrarlı akar. Düzenli içerik üretmek, takipçiyle ilişki kurmak lazım. Abi vallahi billahi, insanlarla etkileşim sıcak bağ kurmakla başlar her şey. Sen hayal et, koca internet ama insan ruhu burada da aynı, dostluk ister, samimiyet bekler. Bu yüzden sadece kendini satmaya kalkarsan, olmaz. “Para kazanmak istiyorum” derken insan gibi davranmayı unutmamak lazım. Kendine bir yol çiz, sabırla ilerle. Bazen düşe kalka öğrenirsin, bazen bir yerlere kayarsın ama pes etme. Para kolay geleni kolay gider, bunu hep unutan var. Güçlü dur, çünkü bu işi yapanlar sonunda kazanır. Pasif gelir mi? Var elbet, ama onun da altyapısı ciddi emek ister. Telefon elimde, rahatım diye düşünme, işin özü çalışmak. Kafanı kaldır, dışarıda herkes benzer durumda. Başarı mı istiyorsun? O zaman gerçeklerden kaçma, gerçekçi ol. Denemeden öğren, öğrenmekten yılma. İnternetten para kazanmak bir sanat ise, ressamı da sensin. Fırçayı eline al, devam et. Yolda her şey olabilir, ama sonunda yaşadığın anlar seni anlatır. Bu işin sırrı yok, sadece eylem ve sebat. Anladın mı? Mesaiyi bırak, vakti kullan. Belki pazartesi başla diyeceğim ama önemli olan hemen başlamak. İyi olan, işin içinde kalmak. Abi, zor mu? Tabii. Ama? Korkup kaçma. Çünkü bu, hayalini gerçekleştirmek için tek kapı. Elde edeceğin özgürlük, özgüven, hepsi kendinle. Pes edersen... Boşu boşuna uykunda kalırsın. Üzerine git, dene, yanıl. Kimse sana bunu elleriyle sunmaz, alan kazanır. İnternet bir oyun alanı değil zaten, hayatın ta kendisi. Onu anlayanlar, kazananlar olur. Sen de onlardan ol. Vazgeçme, bak ne olur.

Site hatalarını, tıklama oranlarını ve indeksleme durumunu ücretsiz takip edebilirsin.
  • Geri