• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Stolk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kategori İkonu

Kırmızı Ay'ın Gölgesinde Serbest Çalışanlar: Yeni Bir Dönem?

0 109
Yeni bir dönemin eşiğindeyiz gibi hissediyorum arkadaşlar. 2025'in sonunda gerçekleşecek tam güneş tutulması ve özellikle bu tutulmanın Türkiye'den de izlenebilecek olması, benim kafamda enteresan bir soru işareti oluşturdu. Bu gök olayı, birçoğumuzun belki de farkında olmadığı bir şekilde freelance işlerimizi, hatta hayatlarımızı bile nasıl etkileyebilir? Örneğin, tutulmanın yoğunluğu, insanların ruh hallerini, tüketim alışkanlıklarını, dolayısıyla da bizim işlerimizi nasıl etkileyebilir? Pazarlama stratejilerimizde, proje teslim tarihlerimizi belirlerken, müşteriyle iletişimde bu gök olayının olası etkilerini göz önünde bulundurmalı mıyız? Bir astrolojik olayı, dijital pazarlama ve freelance dünyasına nasıl entegre edebiliriz? Belki biraz çılgınca gelebilir ama ben, bu büyük gök olayının yaratacağı atmosferin, serbest çalışanlar üzerinde bir tür kolektif bilinç oluşturma potansiyeline sahip olduğunu düşünüyorum. Bu etkileşimleri tartışalım, fikirlerinizi paylaşın. Belki de bu konuda uzman olanlar da aranızda vardır. Tutulmanın etkilerinin yanı sıra, bu eşsiz doğal olaydan nasıl ilham alarak işlerimizi geliştirebileceğimizi de konuşabiliriz. Mesela, yaratıcılığımızda, yeni iş fikirlerinde, ya da sadece bir mola verip gökyüzüne bakarak daha sakin bir bakış açısı kazanmada... Hadi, düşüncelerinizi paylaşın, bu konuda neler düşünüyorsunuz? Kırmızı Ay'ın gölgesinde nasıl daha iyi bir freelancer olabiliriz?

Affiliate marketing, sponsorluklar ve ürün satışları da ciddi gelir sağlar.
  • Geri